Tule meille töihin

Kokemusta ei saa muilla keinoilla paitsi tekemällä itse. Me tarjoamme sinulle maailmanluokan mentoroinnin ja oikeita ohjelmistoprojekteja.

 

Hae meille töihin tai harjoitteluun!
Hae meille töihin tai harjoitteluun!

Kerro itsestäsi, osaamisestasi ja jätä hakemus

Osaavien asiantuntijoidemme ja agilesta johdettujen metodien avulla, pystymme lohkomaan projektit pienemmiksi palasiksi sekä helpommin ratkaistaviksi osakokonaisuuksiksi. Tällä tavoin, kykenemme ottamaan myös vähemmän kokemusta omaavat henkilöt mukaan oikeisiin asiakasprojekteihin, jo hyvinkin aikaisessa vaiheessa. Asiakasprojektien lisäksi kehitämme myös omia ohjelmistojamme. Pääset siis keräämään kokemusta hyvin monipuolisista ohjelmistokehityksen tehtävistä.

Tarvitsemme eri kokoisiin projekteihimme jatkuvasti uutta osaamista, joten jos tunnistat itsessäsi motivoituneen kehittäjän alun tai sellaiseksi haluavan, niin hae mukaan Devolutionin tiimiin. Voit jättää yhteystietosi ja alustavan hakemuksesi alla olevaan kenttään, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Kerro viestikentässäsi osaamisestasi (esimerkiksi ohjelmointikielet) ja kokemuksestasi (ohjelmistokehitysprojektit) lyhyesti. Käsittelemme antamiasi tietoja luottamuksellisesti ja noudatamme hyvää henkilötietojen käsittelytapaa.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.