Mitä ohjelmistokehitys maksaa?

Ohjelmistokehitystä ostetaan tyypillisesti resurssina, jossa ostava yritys vuokraa tarvitsemansa määrän kehittäjiä omaan projektiinsa, maksaen heidän kokemukseensa perustuvaa tuntihintaa.

Toinen vaihtoehto on se, että ostava yritys haluaa ulkoistaa koko projektinsa toteutuksen alihankkijalle, jolloin projektin hinta määräytyy hyvin samankaltaisella tavalla.

Tältä sivulta löydät meidän tuntihintamme sekä muut, suuntaa-antavat tiedot projektin ostamista varten.

 

Varaa ilmainen konsultaatio
Varaa ilmainen konsultaatio

Tuntihintamme

Senior-tason kehittäjä = 79 € / tunti

Mid-tason kehittäjä = 65 € / tunti

Junior-tason kehittäjä = 45 € / tunti

Yllä kuvattuja tuntihintoja hyödynnetään sekä vuokratun resurssin myymisessä että kokonaisten projektien ulkoistuksissa.

Päivähintamme

Päivähinnat alkaen =  790 € / päivä

Päiväpohjainen hinnoittelu toimii parhaiten lyhyemmissä, tyypillisesti 0-4 viikkoa kestävissä liikkeenjohdon konsultoinneissa tai erilaisissa esiselvitys- ja määrittelyprojekteissa.

Pidemmät ulkoistukset

Kuukausihinta alkaen =  11 850 € / kuukausi

Onko sinulla isompi, yli 4-viikkoa kestävä projekti, jonka vetäjäksi tarvitset kokenutta projektipäällikköä tai teknologiajohtajaa?

Koulutukset ja työpajat

Toteutustavasta, kestosta ja koulutuksien lukumäärästä riippuen 390 € – 1 490 €

Kaikkiin yllä kuvattuihin hintoihin lisätään aina arvonlisävero (24 %) ja mahdolliset matkakustannukset.

Mitä tuntihinnalla saa?

Kun pyydät meiltä tarjousta, löydät sieltä aina tarkan, vaiheistetun arvion siitä, kuinka paljon resurssia eri osa-alueiden toteutuksessa tarvitaan.

Projektit laskutetaan toteutuneiden tuntien pohjalta, joka tarkoittaa sitä, että projektin valmistuessa nopeammin, se ei aiheuta ylimääräisiä kustannuksia.

 

Ohjelmistokehittäjämme

Tiimistämme löytyy eri tasoisia ohjelmistokehittäjiä, joita saat vuokrattua joustavasti käyttöösi vieressä näkyvillä hinnoilla.

Kaikkien Devolutionin kehittäjien osaaminen on todennettu haastavien ohjelmointitehtävien sekä monipuolisten sisäisten- ja ulkoisten projektien avulla.

Lisäksi Junior- ja Mid-tason kehittäjiämme ohjaa aina oma Senior-tason kehittäjämme, jonka puoleen tuoreemmat kehittäjämme voivat kääntyä tarpeen vaatiessa.

Johdon konsultointi

Jos kaipaat kokenutta ulkopuolista näkemystä liiketoimintasi kehittämiseen, voit ostaa meiltä apuja myös päivä- tai kuukausihinnalla, erilaisiin liikkeenjohdon konsultointi- tai isompiin esiselvitys- ja määrittelyprojekteihin.

Näissä projekteissa hyödynnetään ainoastaan kokeneimpia asiantuntijoitamme, joilla on +10v kokemus liiketoiminnan kehittämisestä.