Konseptointi- ja suunnittelupalvelut

Hyvä idea on alkusoittoa menestykselle. Kukoistava se on siinä vaiheessa, kun se kohtaa todelliset tarpeet. Toteuttamiskelpoinen se on vasta silloin, kun sitä on päästy testaamaan käytännössä ja oikealla kohderyhmällä.

Me autamme sinua validoimaan ideasi toimivuutta ja siinä vaiheessa, kun se on vakuuttanut sinut, meidät ja potentiaaliset asiakkaasi, autamme sinua muuttamaan idean loistavaksi tuotteeksi.

 

Varaa ilmainen konsultaatio
Varaa ilmainen konsultaatio

Design sprint

Design Sprint on Jake Knappin ja Google Venturesin kehittämä tehokas menetelmä, jonka avulla uudet tuotteet, palvelut ja ratkaisut on mahdollista tuoda markkinoille murto-osalla siitä hinnasta, mitä normaalin kaavan kautta tehty tuotekehitys tulisi maksamaan.

Sprintti kestää ainostaan 5 päivää, joiden aikana uudet ideat hiotaan timanteiksi ja niitä päästään testaamaan oikeiden, potentiaalisten asiakkaiden avulla.

Devolutionin asiantuntija toimii sprintin organisoijana sekä ohjaajana, ja varmistaa osaltaan sen, että kokonaisuus liikkuu suunnitellusti eteenpäin. Tarvittaessa meiltä saa myös apuja mahdollisia teknisiä toteutuksia varten.

Tekninen suunnittelu

Hyvä idea on helposti pilattu,  jos teknistä toteutusta ei ole ollut suunnittelemassa asiansa osaava ammattilainen. Käyttäjäystävällisen ja toimivan digitaalisen palvelun toteuttaminen vaatiikin aina tuekseen järkevästi suunnitellun arkkitehtuurin.

Jos tarvitset kokenutta ohjelmistoarkkitehtia, olet oikeassa paikassa. Autamme sinua modernin ja skaalautuvan ympäristön suunnittelussa sekä pystyttämisessä.

Kun ulkoistat uuden palvelusi arkkitehtuurin suunnittelun sekä sen pystyttämisen meille, voit itse keskittyä niihin osa-alueisiin, jotka ovat lähempänä omaa ydinosaamistasi.

Teknologiakartoitus

Teknologiakartoitus on olennainen toimenpide, kun organisaatio haluaa selvittää, että kuinka pitkä käyttöikä nykyisillä ratkaisuilla on jäljellä ja olisiko niiden päivittämisestä merkittävää liiketoiminnallista hyötyä.

Toinen mahdollinen käyttötarkoitus on se, kun ollaan ottamassa käyttöön täysin uutta teknologista ratkaisua ja halutaan selvittää erilaisten vaihtoehtojen sopivuutta omaan käyttötarkoitukseen.

Devolution on web-teknologioihin, verkkopalveluihin, integraatioihin sekä digitaalisiin alustoihin erikoistunut asiantuntijayritys, joka auttaa asiakkaitaan kartoittamaan heidän liiketoimintaansa parhaiten sopivat ratkaisut.

UI / UX suunnittelu

Käyttöliittymän- (UI) ja käyttökokemuksen suunnittelu (UX) on erittäin tärkeä, ja jopa kriittinen osa ohjelmistojen, verkkosivustojen ja muiden digitaalisten palveluiden kehittämisessä.

Näiden suunnitteluideologioiden päällimmäisenä tarkoituksena on parantaa ja sujuvoittaa palvelua käyttävien henkilöiden vuorovaikutusta sekä käyttökokemusta digitaalisissa ympäristöissä.

UI/UX-suunnittelun avulla, Devolution auttaa asiakkaitaan parantamaan käyttäjien tyytyväisyyttä ja -sitoutumista sekä vähentämään käyttäjien tekemien virheiden määrää.

Varaa ilmainen konsultaatio ja kerro minkälaisessa projektissa voisimme auttaa

Alla olevassa listauksessa näet seuraavien kahden viikon vapaat palaveriaikamme. Valitse siitä itsellesi sopivin aika niin pääsemme piakkoin aloittamaan tarkemman tutustumisen tilanteeseesi. Hox! Jotta näkisit kalenterin, sinun tulee hyväksyä evästeet.