Ohjelmisto­kehitys: ideasta tuotteeksi

Ohjelmistokehitys on kattotermi, jota käytetään, kun tavoitteena on luoda uusia digitaalisia palveluita. Se pitää sisällään erilaisia osa-alueita – aina ideoinnista ylläpitoon asti.

Tarpeistasi riippuen, voit joko vuokrata meiltä kehittäjiä käyttöösi tai vaihtoehtoisesti ulkoistaa koko projektin osaavalle tiimillemme. Ota meihin yhteyttä niin selvitetään kuinka voimme olla parhaiten avuksi.

Varaa kartoituspuhelu
Varaa kartoituspuhelu

Mitä ohjelmistokehitys voi sisältää?

Ideasta käytäntöön

Sinulla on idea sovelluksesta, jonka avulla on mahdollista ratkaista todellisia käytännön ongelmia, mutta et ole varma kuinka lähteä liikkeelle?

Klikkaa alla olevaa painiketta ja varaa meiltä ilmainen konsultaatio, jossa kokenut asiantuntijamme antaa palautteen ideastasi ja auttaa sinut oikeaan suuntaan. Kerromme myös, mikäli sinulla on mahdollista hyödyntää erilaisia rahoitusvaihtoehtoja projektisi suunnittelussa / toteutuksessa.

Konsultointi on täysin luottamuksellista ja tarvittaessa voimme kirjoittaa myös salassapitosopimuksen.

Varaa ilmainen konsultaatio

Vuokraa apukäsiä

Tiukka paikka ja kaipaat kokeneita ohjelmistokehittäjiä oman tiimisi / projektisi tueksi? Onneksi olkoon, olet tullut täysin oikeaan paikkaan.

Tarjoamme sinulle ulkoistetun ohjelmistoinsinöörin ja full stack -ohjelmistokehitystä. Koodin osalta puhumme sujuvasti mm. C, C++, C#, .Net, Java, Python, Typescript (React, React Native, Javascript ja PHP -kieliä. Autamme aina arkkitehtuurin suunnittelusta DevOpsiin ja testiautomaatioon asti.

Varaa ilmainen konsultaatio alla olevasta painikkeesta niin käydään tarkat tarpeesi läpi.

Varaa ilmainen konsultaatio

Ohjelmiston ylläpito

Takkuileeko yhteistyö ohjelmistosi toteuttaneen tahon kanssa? Ohjelmistollasi ei ole kunnollista ylläpitoa vaan koodimuutokset tehdään suoraan tuotantoympäristöön?

Oli tarpeesi sitten ylläkuvattu tai mikä tahansa muu, olet tullut oikeaan paikkaan. Otamme mielellämme ohjelmistosi ylläpidon sekä sen jatkokehityksen vastuullemme.

Tutustumme nykyiseen koodiisi sekä siihen, miten se päätyy testiympäristöstä tuotantoympäristöön ja pysyy siellä “hengissä”.

Tutustu palveluun tarkemmin

Integraatiot ketterästi

Kun tallennat tiedon ERP-järjestelmääsi, haluat sen tallentuvan samalla hetkellä myös kaikkiin muihinkin järjestelmiisi ilman, että se täytyy päivittää niihin manuaalisesti?

Integraatiot minimoivat turhan manuaalisen työn ja niiden avulla varmistavat sen, että olennainen asiakastieto liikkuu tietojärjestelmien välillä automaattisesti ja reaaliaikaisesti.

Pitkässä juoksussa integraatioiden avulla on mahdollista säästää jopa miljoonia euroja, samalla kun henkilöstösi aika käytetään fiksumpien asioiden hoitamiseen.

Tutustu palveluun tarkemmin
Ohjelmistokehitys ja sen hinta määräytyy kehittäjän kokemuksen mukaan

Paljonko ohjelmistokehitys maksaa?

Ohjelmistokehitys on siitä omanlaisensa kokonaisuus, että sitä ostetaan useimmiten kiinteällä tuntihinnalla.

Meiltäkin voit ostaa palvelua tai vuokrata kehittäjiä 45 € – 79 € tuntihinnalla, kehittäjän kokemuksesta riippuen.

Katso tarkempi hinnasto

Varaa ilmainen konsultaatio ja kerro minkälaisessa projektissa voisimme auttaa

Alla olevassa listauksessa näet seuraavien kahden viikon vapaat palaveriaikamme. Valitse siitä itsellesi sopivin aika niin pääsemme piakkoin aloittamaan tarkemman tutustumisen tilanteeseesi. Hox! Jotta näkisit kalenterin, sinun tulee hyväksyä evästeet.


Mitä ohjelmistokehitys on?

Ohjelmistokehitys on luovaa ongelmanratkaisua, joka mahdollistaa innovatiivisten ja tehokkaiden digitaalisten ratkaisujen luomisen.

Sen avulla on mahdollista luoda Woltin, ChatGPT:n ja Uberin kaltaisia maailmaa ja ihmisten toimintaa mullistavia palveluita. Se auttaa poistamaan yksinkertaista manuaalista työtä, jotta ihmisten aika on mahdollista käyttää arvokkaimpiin, ajatustyötä vaativiin tehtäviin.

Yksinkertaisesti sanottuna, ohjelmistokehityksen avulla on oikeasti mahdollista saada aikaan enemmän, paremmin ja vähemmällä, jonka vuoksi siitä on tullut erottamaton osa modernia liiketoimintaa toimialaan katsomatta.

Mitä ketterä ohjelmistokehitys on?

Ketterä ohjelmistokehitys (agile software development) viittaa Agilen, LEAN:in ja Scrumin kaltaisiin ketteriin menetelmiin, joita hyödynnetään erilaisten IT-projektien toteutuksessa.

Se on vakiinnuttanut paikkansa sekä yritysten prosesseissa että ohjelmistokehittäjien sydämissä siitä lähtien, kun Agile Manifesto julkaistiin vuonna 2001.

Harmillisen usein ketterä kehitys ei kuitenkaan ole ketterää kehitystä vaan prosessi saattaa muistuttaa enemmän vesiputousmallia kuin oikeaa agilea.

Viimeisen 15-vuoden aikana, olemme työskennelleet lukuisissa yrityksissä sekä sadoissa erilaisissa projekteissa. Tänä aikana meille on kehittynyt laaja näkemys siitä, minkä vuoksi ohjelmistoprojektit usein epäonnistuvat. Kokemuksemme mukaan, suurimmat haasteet osalta tulevat siitä, että projektia johtavat henkilöt ovat liian kokemattomia. Tästä johtuen tekeminen rönsyilee eikä projekti pysy enää oikeasti ketteränä.

Perustajamme Mikko päätti vastata haasteeseen ja näin aloimme kehittää omaa prosessiamme. Nykyisellään hyödynnämme Mikon Scrumin pohjalta modifioimaa prosessia kaikissa asiakasprojekteissamme. Prosessimme tärkein yksittäinen komponentti on ehdottomasti se, että meillä projektia johtaa aina kokenut ohjelmistokehittäjä.

Viimeisen vuoden aikana onnistuneet projektit ovat aiheuttaneet sen, että prosessi on kerännyt mielenkiintoa myös ohjelmistoprojektien ulkopuolelta. Asiakkaamme ovat nimittäin olleet kiinnostuneita implementoimaan prosessin myös osaksi omia käytäntöjään.

Mikäli siis kaipaat apua ohjelmistokehityksen osalta tai haluat muuten vain tehostaa ja hioa omia prosessejasi, niin ole meihin yhteydessä ja järjestetään maksuton lähtötason arviointi.