Integraatiot

Integraatiot ja erilaisten rajapintojen kanssa työskentely on olennainen osa nykyaikaisten verkkopalveluiden rakentamista. Niiden avulla data saadaan liikkumaan sekä eri organisaatioiden että erilaisten järjestelmien välillä reaaliaikaisesti.

Tarvitsetko integraation? Ota meihin yhteyttä!
Tarvitsetko integraation? Ota meihin yhteyttä!

Näihin järjestelmiin me olemme integroineet:

API eli rajapintaintegraatiot ovat integraatioita, joissa dataa liikutellaan kahden eri palvelun ja kahden eri rajapinnan välillä. Yksi tyypillisimmistä rajapintaintegraatioista on REST rajapintaan tehtävä integraatio.

Me olemme toteuttaneet asiakkaillemme lukuisia, täysin kustomoituja integraatioita mitä mielikuvituksellisimpia tarkoituksia varten.

Mikäli teillä on suunnitelmissa kustomoitu integraatio, niin ole meihin yhteydessä ja pyydä toteutuksesta ilmainen työarvio.

Pyydä tarjous rajapintaintegraatiosta

ERP-integraatiot eli tiedonsiirto toiminnanohjausjärjestelmien yhteydessä voi olla laaja tai suppea. Tyypillisimpiä toiminnanohjausjärjestelmiä joihin integraatio rakennetaan ovat:

 • SAP
 • Oracle
 • Microsoft

Toisinaan käytössä saattaa olla jokin muukin, vaikka kokonaan itse koodattu järjestelmä.

Pyydä tarjous ERP-integraatiosta

CRM-järjestelmä saatetaan haluta integroida esimerkiksi laskutuksen ja tuntikirjauksien kanssa yhteen. Tavoitteena on siis se, että turha manuaalinen työ joko vähenee tai parhaimmassa tapauksessa poistuu kokonaan. Tavoite voi olla myös mikä tahansa muu.

Meille tuttuja CRM-järjestelmiä ovat:

 

Pyydä tarjous CRM-integraatiosta

Yllä mainittujen lisäksi, olemme toteuttaneet myös liudan muita integraatioita:

 • Netvisor
 • WordPress
 • WooCommerce
 • Shopify
 • Procountor
 • Lemonsoft
 • Visman eri palvelut (Tampuurista Novaan)
Ota yhteyttä ja jätä tarjouspyyntö
Erilaiset integraatiot ja rajapintaratkaisut

Integraatiot pähkinänkuoressa

Integraatiot sekä erilaiset rajapintaratkaisut ovat keskeisessä roolissa erilaisten verkostojen, ekosysteemien sekä alustapalveluiden mahdollistajana. Oikein toteutettuina ne tuovat mukanaan vaivattomuutta, automatisointia sekä tarkkuutta.

On hyvä pitää mielessä, että integraatiot on mahdollista toteuttaa usealla eri tavalla, mutta ennen kaikkea hyvin tai huonosti. Onnistuneen projektin kannalta onkin äärimmäisen olennaista, että yrityksesi tarvitsema ratkaisu suunnitellaan kokeneen ammattilaisen toimesta.

Devolution on yrityksenä tuore, mutta integraatiot ja erilaiset ohjelmistokehitysprojektit ovat meille tuttuja jo yli 10-vuoden ajalta. Satojen projektien kokemuksella olemmekin tulleet siihen loppulutokseen, että onnistuneen kokonaisuuden kannalta tärkeintä on hyvä sekä perinpohjainen alkupään suunnittelu.

Integraatiot ja niiden toteutus tulisi aina suunnitella kokeneen ohjelmistokehittäjän toimesta. Pahimmat epäonnistumiset tulevatkin usein silloin, kun projekti on speksattu ja toteutuksesta on sovittu kokemattoman ostajan sekä palveluita tarjoavan myyjän välillä.

Mahdollisimman suuri laskutus ei saa koskaan olla ensimmäinen prioriteetti, vaan toteutuksessa pitää lähteä liikkeelle siitä, miten asiakkaalle saadaan toteutettua paras mahdollinen ratkaisu. Haluamme oikeasti suunnitella sellaisia toteutuksia jotka toimivat, koska tyytyväinen asiakas on usein myös palaava asiakas ja tämä on meidän liiketoimintamme tärkeimpiä perustoja.

Sinulla on tietoa jonka pitäisi liikkua eri järjestelmien välillä? Pyydä tarjous integraation toteutuksesta.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.