IT-konsultointi

Devolutionin tarjoama IT-konsultointi on palvelua, jonka avulla yritykset voivat kehittää uusia ohjelmistoja, jatkokehittää olemassa olevaa ohjelmistoa tai parantaa muita it-toimintojaan monipuolisesti.

Me autamme määrittelemään nykyisen lähtötilanteen sekä ne ratkaisut mitä tarvitaan, että tulevaisuudelle asetetut tavoitteet on mahdollista saavuttaa. Laadimme ja tarvittaessa myös toteutamme konkreettisen kehityssuunnitelman nykyisten toimintojen viemiseksi seuraavalle tasolle.

Yhteistyö onnistuu joustavasti sekä lyhyelle että pidemälle ajalle. Tälläkin hetkellä meillä on käynnissä pieniä, alle 1kk pituisia projekteja sekä yli 6kk kestäviä vaativampia tehtäviä.

Pyydä tarjous
Pyydä tarjous

Devolutionin IT-konsultointi tarjoaa apua seuraaviin osa-alueisiin:

Tarvitsetko apua CI/CD putken rakentamiseen? Kaipaatko apua organisaatiosi DevOps-tilanteen kartoittamiseen? Vaiko jotain ihan muuta?

Oli tarpeesi mikä tahansa DevOpsiin liittyvä osa-alue – me autamme joka tapauksessa. Voit tutustua DevOps-aiheiselle alasivullemme tarkemmin tai vaihtoehtoisesti olla suoraan meihin yhteydessä ja kertoa tarpeestasi tarkemmin.

Kerro meille tarpeestasi

Jos raudan ja softan yhteispeli kaipaa lisää älyä taikka tehoa niin olet tullut oikeaan paikkaan. Sulautetut järjestelmät ja muut ohjelmalliset ratkaisut, erityisesti teollisiin ympäristöihin toteutettuina, ovat ydinosaamistamme. Olemme työskennelleet viimeisen 10-vuoden aikana mm. Raute Oyj:n sekä usean muun pörssiyhtiön sulautettuja järjestelmiä kehittämässä.

Kerro meille tarpeestasi

Testiautomaation avulla yrityksesi säästää rahaa ja saat allokoitua arvokkaat resurssisi järkevämpään ja tuottavampaan työhön.

Me olemme toteuttaneet erilaisia testiautomaatio- ja ohjelmistorobotiikan ratkaisuja erityisesti teollisuuteen sekä kaivosalalle. Kokemuksemme on kuitenkin osoittanut, että sellaista paikkaa ei olekkaan johon testiautomaatio ei toisi lisäarvoa.

Kerro meille tarpeestasi

Ongelmia REST-rajapinnan kanssa? Tiedon tulisi liikkua saumattomasti eri järjestelmien välillä? CRM-järjestelmä pitäisi yhdistää Visman palveluihin?

Olemme rajapintojen ammattilaisia ja voimme auttaa myös sinua saavuttamaan halutun lopputuloksen. Voit tutustua integraatio-osaamiseemme itsenäisesti täältä: https://devolution.fi/palvelut/integraatiot/

Nopeimman vastauksen saa kuitenkin soittamalla tai jättämällä yhteydenottopyynnön, joten ole meihin yhteydessä niin autamme mielellämme.

Kerro meille tarpeestasi

Haluatko automatisoida yksinkertaisia, mutta manuaalista työtä vaativia asioita? Kaipaatko apua olemassa olevan ohjelmiston tuunaamisessa? Vaiko kokonaisen alustapalvelun rakentamisessa?

Voimme auttaa sinua sekä lyhyempien (1-3kk kestävien) projektien että pidempien (yli 6kk kestävien) vaativampien tehtävien toteutuksessa.

Jos haluat tutustua tarjontaamme tarkemmin, voit tehdä sen itsenäisesti täältä ohjelmistokehitys-alasivulta.

Kerro meille tarpeestasi

Muun IT-konsultoinnin ohella, tarjoamme myös kokonaisvaltaisen PMaaS-palvelun eli Project Manager as a Service. Myös tälle palvelulle on allokoitu kokonaan oma alasivunsa.

  • C
  • C++
  • C#
  • Java
  • Python
  • Javascript
  • React / ReactNative
  • DevOps
  • Testiautomaatiot
Voimme täten luvata, että avullamme prosessisi kehittyy ja saat käyttöösi ketterän kehityksen -periaatteet, joita toteutamme projektin etenemisessä ja sen johtamisessa.
Kerro meille tarpeestasi

Minkälaiselle yritykselle IT-konsultointi sopii?

 

 

1.

Yritykset joilla ei ole omaa IT-osastoa

Saat kokeneen IT- ja ohjelmisto-osaajan auttamaan erilaisten, liiketoimintaasi tukevien järjestelmien käyttöönotossa. Tästä ei myöskään aiheudu ylimääräisiä palkkakustannuksissa, koska et joudu ottamaan uutta työntekijää omille palkkalistoillesi.

Tilanteesta ja tarpeesta riippuen, voimme tarjota joustavasti käyttöösi joko yksittäisen asiantuntijan tai tarvittaessa suuremmankin asiantuntijatiimin.

2.

Yritykset jotka haluavat kehittää IT-toimintojaan.

Monipuolista kokemusta omaavia koodareita ja IT-osaajia on nykyisellään todella vaikea löytää. Usein tilanne onkin se, että omassa organisaatiossa työskentelevien asiantuntijoiden osaaminen on hyvin kapeaa taikka he ovat jo korviaan myöten täynnä töitä.

Hyödyntämällä ulkopuolista IT-konsultia, yritykset saavat arvokasta kokemusta ja näkemystä oman organisaationsa ulkopuolelta. Tällä tavoin varmistetaan se, että omat it-toiminnot ovat varmasti markkinoiden vaatimalla tasolla ja ne tukevat liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tasolla.

Kerro tarpeesi ja pyydä tarjous

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.