Ohjelmisto­kehitys Helsinki

Ohjelmistokehitys Helsinki. Devolution on ketterä kumppani, joka palvelee asiakkaitaan Helsingissä Fredda55:ssä, osoitteessa Frederikinkatu 55 A.

Autamme asiakkaitamme sekä ohjelmistojen suunnittelussa että niiden toteutuksessa. Ota meihin yhteys, sovitaan molemmille sopiva aika ja ratkotaan liiketoiminnalliset haasteesi.

Ota meihin yhteyttä
Ota meihin yhteyttä

Kaipaatko apua ohjelmistokehitykseen Helsingin suunnalla?

Onneksi olkoon! Löysit oikeaan paikkaan. Me autamme sinua oli tarpeesi sitten kokonaan uusi ohjelmisto, erilaisten ohjelmistokomponenttien toteutus tai jo olemassa olevan ohjelmiston kehittäminen.

Olemme DevOps-toimintamallin ammattilaisia ja testiautomaatio on tapa josta emme pääse irti, vaikka haluaisimme. Projekteissa kommunikoimme sujuvasti lähes kaikilla ohjelmointikielillä, muutamaa legacy-kieltä lukuunottamatta. Voimme auttaa sinua monimutkaisen web-sovellusten arkkitehtuurin suunnittelusta aina sulautettujen järjestelmien ohjelmointiin asti.

Tule vierailemaan toimistollamme ja toteutetaan ohjelmalliset ideasi parhaiten liiketoimintaasi tukevilla tavoilla. Tapaamista odotellessa, voit tsekata palvelut tarkemmin tai lukea mitä mieltä toimitusjohtajamme Mikko ajattelee yksikkötestauksesta.

Ohjelmistokehitys Helsinki – Ohjelmistoyritys Devolutionin toimipiste löytyy Kampista

Toimistomme sijaitsee noin 200m Kampista, Fredda 55 toimipisteellä. Pääset siis luoksemme kätevästi sekä ratikalla että metrolla.

Helsingin toimistolla pääset tapaamaan vaivattomasti sekä Mikkoa että Juusoa, sillä liikumme kuukausittain pääkaupunkiseudun suunnilla. Jos asiallasi on kiire niin saat nopeimmin yhteyden meihin soittamalla, mutta jätä mieluusti myös yhteydenottopyyntö, jossa kuvaat tarvettasi muutamalla sanalla.

Muut toimipisteemme löytyvät Tampereella, Oulusta ja Vaasasta. Mikäli toivot tapaamista kasvokkain niin se järjestyy kyllä vaivattomasti myös muuallakin Suomessa. Sovitaan vain paikka sekä aika.

Kerro tarpeestasi ja jätä yhdenottopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.