Ohjelmistoyritys Oulu

Ohjelmistoyritys Oulu. Devolution on ketterä kumppani, joka palvelee asiakkaitaan Oulun Toppilansalmessa, osoitteessa Siilotie 21 A.

Autamme asiakkaitamme erilaisten ohjelmistojen suunnittelussa sekä niiden toteutuksessa. Ota meihin yhteys, pyörähdä kahvilla ja ratkaistaan samalla liiketoiminnallinen ongelmasi.

Ota meihin yhteyttä
Ota meihin yhteyttä

Etsinnässä ohjelmistoyritys Oulusta?

Etsinnässä osaava ohjelmistoyritys Oulusta? Löysit juuri etsimäsi! Voimme auttaa sinua rakentamaan kokonaan uuden ohjelmiston, erilaisia ohjelmistokomponentteja taikka olemassa olevan ohjelmistosi kehittämisessä.

Toimintamme pohjautuu DevOps-toimintamalliin ja testiautomaatio on koodattu syvälle perimäämme. Sen lisäksi kommunikoimme sujuvasti käytetyimpien ohjelmointikielien avulla ja meiltä löytyy pitkä kokemus aina web-sovellusten arkkitehtuurista sulautettujen järjestelmien koodaukseen asti.

Vieraile toimistollamme ja mietitään yhdessä kuinka ohjelmallinen ideasi saadaan toteutettua, parhaiten liiketoimintaasi tukevalla tavalla.

Tapaamista odotellessa, voit tutustua palveluihimme tarkemmin tai, vaikka käydä lukemassa mitä perustajamme Mikko ajattelee yksikkötestauksesta osana ohjelmistokehitystä.

Ohjelmistoyritys Oulu – Devolutionin toimipiste löytyy Toppilansalmesta

Toimistomme sijaitsee noin kolmen kilometrin etäisyydellä Oulun ydinkeskustasta, kauniilla Toppilansalmen alueella. Oulussa päämajaa pitää toinen yrityksen pääomistajista, Juuso Huusko-Viikilä.

Jos haluat tavata Juuson tai muun tiimimme Oulussa, se on järjestettävissä nopeallakin aikataululla. Jos asiallasi on kiire niin nopeimmin saat yhteyden soittamalla, mutta jätä mieluusti myös yhteydenottopyyntö, jossa kuvaat tarvettasi muutamalla sanalla.

Muut toimipisteemme sekä kehittäjämme ovat Tampereella, Helsingissä ja Vaasassa. Mikäli siis toivot tapaamista kasvokkain ja matkaat Oulussa ainoastana harvoin niin tapaaminen järjestyy helpoiten Tampereella tai Helsingissä. Soita ja sovitaan paikka sekä aika.

Kerro tarpeestasi ja jätä yhdenottopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.