Ohjelmistoyritys Tampere

Ohjelmistoyritys Tampere. Devolution on ketterä kumppani, joka palvelee asiakkaitaan Tampereen Crazy Townissa, osoitteessa Rautatienkatu 21 B.

Mikäli kaipaat ulkopuolista näkemystä ja/tai osaamista ohjelmallisten ongelmien ratkaisemiseksi niin älä epäröi olla meihin yhteydessä! Tarjoamme sekä kahvit että osaavien kehittäjiemme apua milloin tahansa.

Jätä yhteydenottopyyntö!
Jätä yhteydenottopyyntö!

Etsinnässä ohjelmistoyritys Tampereelta?

Etsitkö huippuluokan ohjelmistoyritystä Tampereelta? Älä etsi enää tämän kauempaa! Liittyi haasteesi sitten olemassa olevan ohjelmiston kehittämiseen, uuden alustapalvelun rakentamiseen,  testauksen automatisointiin tai osaavan DevOps-kumppanin löytämiseen – me voimme auttaa sinua.

Puhumme sujuvasti kaikkia käytetyimpiä ohjelmointikieliä ja meillä on pitkä kokemus niin web-sovellusten kuin myös sulautettujen järjestelmien toteuttamisesta. Tule pyörähtämään toimistollamme niin käydään ohjelmallinen ideasi läpi ja mietitään yhdessä kuinka se olisi järkevin toteuttaa niin, että se tukee liiketoimintaasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Tapaamista odotellessa, käy lukemassa mitä pääkehittäjämme Mikko ajattelee yksikkötestauksen tärkeydestä osana ohjelmistoprojekteja.

 

 

Ohjelmistoyritys Tampere – Devolutionin päämaja on aivan Tampereen keskustassa

Toimistomme sijaitsee n. 3 minuutin kävelyetäisyydellä Tampereen rautatieasemalta ja siellä työskentelee täyspäiväisesti kolme osaavaa ohjelmistokehittäjää joista yksi on perustajamme Mikko Kurkela.

Jos liikut Tampereen keskustassa, sinulla on ylimääräistä aikaa sekä ohjelmisto-osaamista kaipaava idea niin nakkaa meille viestiä ja pyörähdä luonamme sparrailemassa.

Muut toimipisteemme sekä kehittäjämme ovat Helsingissä, Oulussa ja Vaasassa. Mikäli haluat tavata meidät kasvokkain, mutta Tampere on sinun näkökulmastasi syrjässä niin tapaaminen järjestyy varmasti. Sovitaan vain paikka ja aika.

Kerro tarpeestasi ja jätä yhdenottopyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.