Koulutukset ja puhujakeikat

Viimeisen 10-vuoden aikana meille on kertynyt harvinaisen laaja-alainen kokemus digitaalisen liiketoiminnan kehittämisestä, ohjelmistokehityksestä, DevOpsista, tekoälystä sekä monesta muusta aihepiiristä.

Koska olisi rikos pitää kerätty tietotaito piilossa, haluamme tarjoata myös muille ensiluokkaisen mahdollisuuden oppia meidän kokemuksistamme, virheistämme ja onnistumisistamme.

Jos siis haluat innostaa- ja viedä tiimisi osaamisen uudelle tasolle, niin ole meihin yhteydessä ja rakennetaan juuri teidän tarpeisiinne personoitu koulutuskokonaisuus.

 

Varaa ilmainen suunnittelu
Varaa ilmainen suunnittelu

Live-koulutukset

Toteutamme asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityjä koulutuksia yksittäisinä koulutuspäivinä sekä erilaisina pakettiratkaisuina.

Tyypillisesti koulutukset ovat intensiivisiä 2-4 tuntia kestäviä kokonaisuuksia, mutta tarvittaessa toteutamme myös kokonaisia koulutuspäiviä, jos tarpeesi on iso ja laaja.

2-4 tuntia kestävien koulutuksien hinnat vaihtelevat 490 – 990 € per koulutus, riippuen siitä montako koulutusta ostetaan yhdellä kerralla. Koko päivän (7 tuntia) kestävien koulutuksien hinnat ovat 1 490 €.

 

Etäkoulutukset

Toteutamme asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityjä koulutuksia yksittäisinä etäkoulutuspäivinä sekä erilaisina pakettiratkaisuina.

Tyypillisesti koulutukset ovat intensiivisiä 2-4 tuntia kestäviä kokonaisuuksia, mutta tarvittaessa toteutamme myös kokonaisia koulutuspäiviä, jos tarpeesi on iso ja laaja.

2-4 tuntia kestävien koulutuksien hinnat vaihtelevat 390 – 890 € per koulutus, riippuen siitä montako koulutusta ostetaan yhdellä kerralla. Koko päivän (7 tuntia) kestävien koulutuksien hinnat ovat 1 290 €.

Työpajat

Haluatko kehittää henkilöstösi osaamista jonkin tietyn niche-aiheen osalta?

Lisää tuottavuutta tekoälytyökalujen avulla? Digikanavista tulevan liikevaihdon optimointi? DevOps osaksi yrityksen normaalia toimintamallia? Oli tavoitteesi joku edellä mainituista tai muu digitaaliseen liiketoimintaan liittyvä aihe, voimme todennäköisesti auttaa sinua.

Koko päivän kestävien työpajojen investoinnit alkaen 1 490 €.

Puhujakeikat

Onko sinulla tapahtuma, johon kaipaisit asiantuntevaa ja inspiroivaa puhujaa?

Me olemme tehneet monipuolisia puhujakeikkoja sekä julkisten- että yksityisten tahojen järjestämissä tilaisuuksissa. Puheenaiheet ovat olleet käsitelleet kaikkea aina digitaalisen liiketoiminnan kehittämisestä inspiraatioon ja arkisen hyvinvoinnin kehittämiseen.

Puhujakeikkojen palkkiot sovitaan aina tapauskohtaisesti.

Kouluttajat ja kokemus

Juuso Huusko-Viikilä

Juuso Huusko-Viikilä

 • Yli 10-vuoden kokemus erilaisista asiantuntija- ja johtajapositioista neljässä eri kasvuyhtiössä
 • Digitaalisen myynnin ja -markkinoinnin huippuasiantuntija
 • Asiantuntijapalveluiden myyntiä usean miljoonan euron arvosta viimeisen 5-vuoden aikana
 • Ensimmäinen exit alle 30-vuotiaana (Digimoguli Oy:n myynti Ilkka Oyj:lle 2020)
 • Treeni- ja hyvinvointisivusto Kuntosaliohjelma.com perustaja
 • Toinen Duty-palvelun perustajista

Mikko Kurkela

 • Yksi Suomen parhaita ohjelmistoarkkitehtejä
 • Yli 15-vuoden kokemus Full Stack -ohjelmistokehityksestä
 • Työkokemusta mm. CERN-tutkimuskeskuksesta sekä useasta eri pörssiyhtiöstä
 • Aikidon 3. dan mustavyö ja intohimoinen suunnistaja
 • Devolution Oy:n perustaja
 • Toinen Duty-palvelun perustajista

Suunnitellaan sopiva kokonaisuus yhdessä