Olemassa olevan ohjelmiston kehittäminen

Devolution Oy auttaa yritystäsi olemassa olevien ohjelmistojen kehittämiseen sekä ylläpitoon liittyvissä asioissa. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi olemassa olevan lähdekoodin optimointia, järjestelmien välisen tiedonsiirron parantamista integraatioiden avulla tai vaikkapa nykyaikaisen ylläpitopalvelun rakentamista.

Varaa alkukartoitus
Varaa alkukartoitus

Integraatiot

Integraatiot ovat elintärkeä osa ohjelmistokehitystä, sillä ne mahdollistavat eri ohjelmistojen ja järjestelmien yhdistämisen, sekä niiden keskinäisen kommunikoinnin. Integraatioilla liiketoiminnan prosesseista saadaan sujuvampia ja tehokkaampia, sillä usein iso osa manuaalisesta työstä on mahdollista automatisoida täydellisesti.

Integraatiot

Ylläpitopalvelu

Ohjelmistojen ylläpito on tärkeä osa ohjelmistokehitystä. Se sisältää mm. ohjelmiston toiminnan ja suorituskyvyn ylläpidon, vianmäärityksen ja korjaukset, tietoturvan varmistamisen sekä päivitysten hallinnan. Ylläpidon avulla varmistetaan ohjelmiston toimivuus ja luotettavuus, mikä auttaa yritystäsi pysymään kilpailukykyisenä.

Ohjelmistojen ylläpito

IT-konsultointi

Devolutionin IT-konsultit tutustuvat toimintamalleihisi, ohjelmistoihisi sekä liiketoimintaasi. Sitten, autamme yritystäsi kehittämään ja optimoimaan parhaat ratkaisut liiketoimintanne tarpeisiin. Konsultointi voi sisältää IT-infrastruktuurin suunnittelua, integraatioita, tietoturvan varmistamista, ohjelmistokehityksen ohjaamista tai projektien hallintaa.

IT-konsultointi

Varaa keskusteluaika asiantuntijallemme.

Alla olevassa listauksessa näet seuraavien kahden viikon vapaat palaveriaikamme. Valitse siitä itsellesi sopivin aika niin pääsemme piakkoin aloittamaan tarkemman tutustumisen tilanteeseesi.

Varaa aika

Varaa alkukartoitus

(Jotta näkisit kalenterin, sinun tulee hyväksyä evästeet)


Tsekkaa myös blogimme

Projektin seuranta tehokkaasti

Siirry blogiin

Yksikkötestaus ja sen tarkoitus

Siirry blogiin

DevOps-toimintamalli

DevOps