Uudet ohjelmistot

Jotta yritykset pysyvät mukana muuttuvassa toimintaympäristössä, niiden tulee panostaa jatkuvasti uuden teknologian kehittämiseen. Tämä voi tarkoittaa kokonaan uuden tuotteen luomista, olemassa olevan tuotteen parantamista tai uuden toiminnallisuuden lisäämistä.

Varaa alkukartoitus
Varaa alkukartoitus

Ohjelmisto­projektit

Ohjelmistoprojektit ovat keskeinen osa modernin teknologian kehitystä. Yritykset sekä organisaatiot ympäri maailman käyttävät ohjelmistokehitystä luodakseen innovatiivisia tuotteita ja palveluita, jotka vastaavat asiakkaiden tarpeisiin ja auttavat organisaatioita puolestaan saavuttamaan tavoitteensa.  Ohjelmistoprojektin onnistuminen riippuu kuitenkin monesta tekijästä.

Tutustu

Digitaalinen palvelumuotoilu

Suunnitelmissa digitaalisen tuotteen käyttäjäkokemuksen kehittäminen tai täysin uuden digitaalisen palvelun lanseeraus? Digitaalisen palvelumuotoilun avulla on mahdollista parantaa käyttäjäkokemusta moninkertaisesti. Satojen digiprojektien kokemuksella, autamme sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan käyttäjälähtöisen sekä toimivan palvelupolun.

Tutustu

Ohjelmistojen suunnittelu

Putkessa web-sovelluksen, alustapalvelun tai applikaation toteutus? Onnistunut ohjelmistoprojekti vaatii aina tuekseen kattavasti toteutetun suunnittelun sekä teknisen esiselvityksen. Suunnitteluvaiheessa on olennaista tutustua potentiaaliseen käyttäjäkuntaan, käymällä läpi erilaisia vaihtoehtoja ja teknologisia ratkaisuja, joiden avulla projekti on mahdollista toteuttaa.

Tutustu

Varaa keskusteluaika asiantuntijallemme.

Alla olevassa listauksessa näet seuraavien kahden viikon vapaat palaveriaikamme. Valitse siitä itsellesi sopivin aika niin pääsemme piakkoin aloittamaan tarkemman tutustumisen tilanteeseesi.

Varaa aika

Varaa alkukartoitus

(Jotta näkisit kalenterin, sinun tulee hyväksyä evästeet)


Tsekkaa myös blogimme

Projektin seuranta tehokkaasti

Siirry blogiin

Yksikkötestaus ja sen tarkoitus

Siirry blogiin

DevOps-toimintamalli

Siirry blogiin